disseny

 

 

XAPES

Si no saps quin detall fer als teus convidats, et donem la solució, les nostres xapes personalitzades t’encantaràn. A més a més tenim tres models diferents, amb imperdible de dues mides, amb mirall iamb obridor/imàn.
 

 

INVITACIONS

Si vols fer unes invitacions especials i que marquin la diferència, nosaltres les dissenyem a la teva mida. Si has fet la probod, les fotos poden ser part del disseny. El concepte de la teva boda ha de quedar reflectida, expliquen’s la teva idea i nosaltres en encarregarem de la resta.

 

 

ÀLBUMS

L’Àlbum ha d’explicar la història de forma especial. Els nostres dissenys són exclusius, no ens agraden les plantilles, creiem que cada història és diferent i que ha d’estar montada de manera diferent. S’entrega un àlbum de 60 pàgines (180º), a tot color, amb noms o foto a la portada.

 

 

SEGELL

Si t’agraden les manualitats i vols donar-li el teu toc als detalls, tenim la solució, nosaltres et dissenyem un logotip de l’esdeveniment i te l’entreguem en un segell de fusta, així després podràs posar-lo on tu vulguis! Com per exemple, als sobres de les invitacions, a les capcetes dels regalets…

 

 

PAPERERIA DE BODA

Dissenyem pepereria per a qualsevol esdeveniment, el montem i te la enviem. Adaptada al teu estil, ho rebràs tot preparat per col·locar-ho i repartir-ho als teus cpnvidats. “Seating plan” (tots els convidats trobaran més ràpidament la seva taula), minutes (el menú al teu estil), marca-llocs, pai pais…

 

 

PACK ÀLBUMS

I per a aquells que vulguin fer un detall als pares tenim el pack perfecte. Un joc de 3 àlbums. El més gran per als nuvis i dues rèpliques més petites per als papis. Les característiques són les mateixes que en l’àlbum individual. S’entrega un àlbum de 60 pàgines (180º), a tot color, amb noms o foto a la portada.