Sabem que poden sorgir dubtes, a l’hora de contractar un servei,

per això volem resoldre aquelles que són més habituals.

Si després de llegir totes elles, us sorgeix alguna qüestió més,

estem totalment al vostre servei.

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.¿Signarem un contracte?

És molt important per a nosaltres que tingueu la seguretat que la nostra feina és professional, per això vam formalitzar la reserva, de manera que sempre tingueu garanties dels nostres serveis.


Quantes fotos lliureu i en quin format?

Solem lliurar entre 300 i 550 fotografies, totes en JPG, en alta resolució (300 .ppi i grandària màxima d’imatge) i en baixa resolució (72ppi, mida 1920×1280) per poder utilitzar-les en xarxes socials. No contenen marques d’aigua. Les fotografies ja estan processades. També us lliurem un slideshow (vídeo d’imatges). I una petita selecció, prèvia al lliurament, perquè tingueu una referència de la feina final amb anterioritat.


Quant hem d’esperar per veure les fotos?

Depèn de l’tipus de reportatge escollit i dels complements addicionals, amb un límit de 3 mesos i mig. Però no volem fer-vos esperar tant de temps, així que en un màxim de 15 dies, us vam lliurar una selecció de fotos per whatsapp perquè us feu una idea de el resultat.


Com es dissenya l’àlbum?

Quan tenim el disseny, us l’enviem en PDF al costat de les fotografies, perquè pugueu fer tots aquells canvis que considereu i finalment enviar-lo a impremta. És el record d’un dels dies més importants de la vostra vida, per aquesta raó la vostra opinió és tan important. Però tranquils, som experts en això i us ajudarem en tot el procés.


Com són els àlbums?

Busquem l’elegància i la simplicitat, per aquesta raó el lli i la fusta és el material que hem escollit per als acabats. El disseny serà igual en el principal i en les rèpliques per als pares. Els noms estaran gravats a cop sec a la portada, tindran 30 plecs, impresos en paper 1000 punts anti-petjada, impresos en 180º. L’àlbum principal, es lliura dins d’una caixa folrada amb el mateix lli i les rèpliques en una bosseta. La mida de l’àlbum principal és de 30×40 i el de les rèpliques de 20,5×27,2.


¿Els pressupostos són a mida?

És clar que sí. Els nostres preus són desglossats. Tu decideixes com vols que cobrim el teu dia, si vols àlbum, pre-casament, post-casament, etc.


Quants fotògrafs cobreixen el reportatge?

Uno o dos, dependiendo de las necesidades de vuestro día. Teniendo en cuenta los espacios, la cantidad de invitados y las características del reportaje. Siempre cubriremos vuestro día de la mejor manera.