PROMOCIÓ DE NADAL

posted in: Promo | 0

lovelymoments-fotografia-slide-2-es

REGALEM LA SESSIÓ PREBODA O POSTBODA.

Si estàs planificant el teu casament, t’agrada la nostra manera de treballar i t’interessa el nostre “Reportatge plus” o “Reportatge doble”, aquesta és la teva oportunitat … Amb la nostra promoció de nadal, et regalem la sessió preboda i postboda. És una oportunitat que no pots deixar escapar. No és un descompte ni un sorteig és un regal i és totalment gratis. (Valor sense la promoció de la sessió preboda / postboda: 242 € iva inclòs)

 

I a continuació t’ampliem alguns detalls importants de la promoció:

lovelymoments-fotografia-boda-vero-raul-48

Quant dura la sessió preboda / postboda?

Entre 3 i 4 hores. Què lliurem?Seleccionem les 40 millors fotografies i te les donem en un CD en alta qualitat “sense marca d’aigua” en una capseta artesanal, perquè puguis fer amb elles tot el que t’interessi.

 

Què és per a nosaltres la sessió preboda i quina és la nostra manera de treballar?

És una sessió que mostra la vostra història, el vostre amor, els vostres vincles i fins i tot les diferències que us van enamorar … Amb aquesta sessió podem permetre’ns realitzar fotografies molt més íntimes i sense els nervis del dia del casament. Serà una cosa dels dos, mostrada com vosaltres desitgeu.

 

Com treure més partit a la sessió?

Et donem algunes idees: Si et decantes per la sessió preboda pots incloure algunes de les fotografies en les invitacions del casament o en els regalets per als convidats, etc. També és important que en el cas de fer aquesta sessió, pots gaudir més del dia de la teva boda deixant aquestes fotos en intimitat per a un altre dia. Això et permet aprofitar més cada moment amb els teus convidats.

 

Com contractar la promoció?

Et poses en contacte amb nosaltres a través del nostre correu donant clic al link que et donem a continuació: http://www.lovelymoments.es/es/contacto/, o trucant-nos al telèfon 629144673, abans del 30 de gener per donar-nos les teves dades i contractar el nostre “Reportatge Plus” o “Reportatge Doble” per al dia del teu casament i nosaltres t’enviarem un cupó gratuït de la sessió preboda o postboda (tu decideixes que et ve més de gust).

Després, només queda posar la data per a la sessió .

lovelymoments-fotografia-preboda-ines-jordi-30

lovelymoments-fotografia-preboda-ines-jordi-11

Leave a Reply